14117286w(EFE) La Guàrdia Civil busca un home per la seua suposada implicació en l’incendi i explosió que aquest diumenge va destruir el pis de la seua exparella, que en aquest moment estava fora. Es tracta d’un succés que no va causar ferits però sí danys materials a l’edifici, situat a Albal.

El succés va tenir lloc cap a les 16.45 hores en un edifici del carrer Sèquia on residia una dona víctima de violència masclista que en aquest moment no es trobava a casa, ni ella ni els seus fills .

Ella té una ordre d’allunyament en vigor i alguns testimonis afirmen haver vist la seua exparella per la zona de la casa, de manera que la Guàrdia Civil ha establert un dispositiu de recerca per intentar trobar-lo.

Segons el Consorci Provincial de Bombers i la Policia Local d’aquest municipi, l’incendi es va declarar en un primer pis i posteriorment va afectar a altres habitatges adjacents i fins i tot a vehicles que es trobaven aparcats a la via pública, si bé els pisos es van poder desallotjar

Fins a la zona es van desplaçar unitats de bombers de Catarroja, Silla, Paterna i Torrent, que van treballar en el desenrunament de la zona i van acompanyar als veïns dels pisos afectats perquè poguessin recollir algunes de les seves pertinences.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment