DSC07914_5184x3888La Junta Local Fallera de Bétera, reunida aquest divendres en junta extraordinària en la seua Sala de Juntes, va fer elecció del seu President que tal i com marca el reglament faller té caràcter bianual. Aquest acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora de Cultura, Festes i tradicions, Raquel Puig i de la resta de delegats de l’entitat fallera.

José Maria Asensi i Molins, va eixir reelegit per unanimitat de vots per als pròxims dos ejercicis fallers. Cal mencionar que aquest, ja hi ha sigut president de l’estatment faller en els quatre últims exercicis. La JLF de Bétera està formada per tres membres de cadascuna de les cinc comissions falleres del municipi els quals hi han continuitat a la presidència de José Maria. José aria ha tornat a ser elegit per unanimitat de vots, per als dos pròxims exercicis.

Aquest dóna les gràcies a la Junta per la confiança mostrada. Una vegada més, el president es compromet a continuar treballant, juntament amb el seu equip i el Consistori de Bétera, per totes les falleres i fallers i per fer de les falles de la localitat un referent comarcal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment