Firma Xaranga 2Segons manifesta el president de la Falla L’Albereda de Bétera en un comunicat, Isaac Rodríguez, aquesta comissió ha arrancat l’exercici 2018-2019 amb molta il·lusió. Doncs, ha augmentat considerablement el seu nombre de fallers, sent la meitat d’ells xiquetes i xiquets que pertanyen al grup dels infantils.

En la seua línia de fomentar les contractacions i compres a la localitat, aquest any han signat un acord amb la Xaranga “Xe La Tropa”, xaranga que és de nova constitució i que està formada per joves músics del municipi.

La comissió confia que aquesta nova xaranga els acompanye durant molts anys i així passen a ser un més de la comissió, ja que consideren que la comunió entre una xaranga i la seua falla és una de les bases que garanteix unes festes espectaculars.

feria de Abril 3D’altra banda, aquest cap de setmana aquest districte falles va celebrar la seua primera “Fira d’Abril”, on no va faltar la música andalusa, amb classes incloses, i el menjar i beguda típiques entre el qual van poder gaudir del caçó, el rebujito o el pernil al tall, entre d’altres. En aquesta festa van participar tant adults com xiquets, en un ambient familiar de ball, rialles, i imatges en el seu original Photocall.
Ara, aquesta falla ja té programada per al 19 de maig una nova festa ambientada en l’època hippi dels seixanta, la festa “Flower Power”, de la qual qui desitge podrà informar-se de com participar en el seu Facebook: Falla L’Álbereda o Instagram:
@falla_albereda.


 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment