men-2425121_960_720El pròxim divendres, 4 de maig, el Saló de Plens del Castell de Bétera acollirà una xerrada informativa per a la creació d’associacions juvenils.

Organitzada per la Regidoria de Joventut, la jornada va dirigida a joves d’entre 14 i 30 anys que estiguen interessats en formar una associació juvenil.

La xerrada tindrà lloc a partir de les 17:30 hores.

Durant aquesta ponència es parlarà de les entitats juvenils, col·lectius, consells de joventut, de l’associacionisme, de les associacions prestadores de serveis a la joventut i de les seccions juvenils. Així mateix, es resoldran qüestions com la seua importància i la manera de crear-se.

A la Comunitat Valenciana, el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut, va ser creat per Ordre de 10 de novembre de 1983, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència. Les entitats i associacions juvenils que contempla l’esmentada norma poden sol·licitar la seua inscripció en el Cens, una vegada estiguen degudament inscrites en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat.

Per a la inscripció d’una entitat o associació juvenil en l’esmentat cens cal presentar en els registres de l’IVAJ, o en qualsevol altre reconegut per la Generalitat, una instància acompanyada dels següents documents .

En el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut, és relacionen totes aquelles associacions i entitats juvenils que han sol·licitat la seua inscripció en el Cens, i que mantenen la seva activitat segons el que estableixen els articles 6 i 8 de l’Ordre de creació, això els permet rebre informació sobre activitats d’interès i participar en les convocatòries de subvencions realitzades per l’IVAJ i per altres administracions, (diputacions provincials, ajuntaments, etc …).
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment