men-2425121_960_720El pròxim divendres, 4 de maig, el Saló de Plens del Castell de Bétera acollirà una xerrada informativa per a la creació d’associacions juvenils.

Organitzada per la Regidoria de Joventut, la jornada va dirigida a joves d’entre 14 i 30 anys que estiguen interessats en formar una associació juvenil.

La xerrada tindrà lloc a partir de les 17:30 hores.

Durant aquesta ponència es parlarà de les entitats juvenils, col·lectius, consells de joventut, de l’associacionisme, de les associacions prestadores de serveis a la joventut i de les seccions juvenils. Així mateix, es resoldran qüestions com la seua importància i la manera de crear-se.

A la Comunitat Valenciana, el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut, va ser creat per Ordre de 10 de novembre de 1983, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència. Les entitats i associacions juvenils que contempla l’esmentada norma poden sol·licitar la seua inscripció en el Cens, una vegada estiguen degudament inscrites en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat.

Per a la inscripció d’una entitat o associació juvenil en l’esmentat cens cal presentar en els registres de l’IVAJ, o en qualsevol altre reconegut per la Generalitat, una instància acompanyada dels següents documents .

En el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut, és relacionen totes aquelles associacions i entitats juvenils que han sol·licitat la seua inscripció en el Cens, i que mantenen la seva activitat segons el que estableixen els articles 6 i 8 de l’Ordre de creació, això els permet rebre informació sobre activitats d’interès i participar en les convocatòries de subvencions realitzades per l’IVAJ i per altres administracions, (diputacions provincials, ajuntaments, etc …).
 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment