baby-499976_960_720Bétera acollirà un curs de Primers Auxilis en nadons i xiquets xicotets durant el mes de maig. Aquesta formació està organitzada per la Regidoria de la Dona i Igualtat. La finalitat d’aquesta iniciativa és brindar coneixements sobre com actuar si li puja la febra o tenen un accident domèstic els més menuts de la cas. Des de la seua joguina fins als mobles i objectes de la casa, així com qualsevol element de la llar pot esdevenir un risc per a ells. Saber com prevenir moltes d’aquestes situacions ajuden a sentir-se més tranquil i segur.

Aquest curs gratuït es portarà a terme els dies 11, 14, 16, 21 i 25 de maig, en horari de 18.00 a 20.00 hores. L’aforament és limitat. Per tant, qui desitge participar deurà acudir a les instal·lacions de Casa Nebot (C/Estació, 5) i omplir la seua sol·licitud. El termini per inscriure’s finalitza el pròxim 8 de maig. Les classes s’impartiran en l’aula xicoteta de l’esmentat edifici de Casa Nebot.

Durant el curs hi haurà simulacions i entrenament en la modalitat presencial, tot explicat d’una manera molt senzilla. També hi haurà una seqüència d’actuació, així com s’oferiran nocions sobre el Suport Vital Bàsic: Algoritme Universal (adequació per a bebés i xiquets/xiquetes), la posició Lateral de Seguretat i l’exploració secundària.

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment