14118727w(EFE) Un home de 59 anys ha mort com a conseqüència de l’accident de trànsit ocorregut aquest dilluns entre tres vehicles que circulaven per la carretera CV-370 a l’altura de Vilamarxant, segons informa el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

L’avís del sinistre, del qual es desconeixen la causes, entrava al CICU a les 11.15 hores i fins al lloc dels fets es mobilitzaven una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU ).

Els serveis mèdics confirmaven la mort d’un home de 59 anys i assistien a altres dos ferits; un home de 56 per politraumatisme, que era traslladat a l’Hospital de Manises; i un altre home de 59 per fractura en avantbraç i policontusions, evacuat a l’Hospital de Llíria.

Segons el Consorci Provincial de Bombers, després del sinistre intervenien també efectius dels parcs de l’Eliana, Paterna i Chiva, així com un oficial de guàrdia.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment