14118727w(EFE) Un home de 59 anys ha mort com a conseqüència de l’accident de trànsit ocorregut aquest dilluns entre tres vehicles que circulaven per la carretera CV-370 a l’altura de Vilamarxant, segons informa el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

L’avís del sinistre, del qual es desconeixen la causes, entrava al CICU a les 11.15 hores i fins al lloc dels fets es mobilitzaven una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una altra del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU ).

Els serveis mèdics confirmaven la mort d’un home de 59 anys i assistien a altres dos ferits; un home de 56 per politraumatisme, que era traslladat a l’Hospital de Manises; i un altre home de 59 per fractura en avantbraç i policontusions, evacuat a l’Hospital de Llíria.

Segons el Consorci Provincial de Bombers, després del sinistre intervenien també efectius dels parcs de l’Eliana, Paterna i Chiva, així com un oficial de guàrdia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment