Cartells festes 2017

Cartells festes 2017

A les 14.00 hores d’aquest divendres, 4 de maig, finalitzarà el termini per presentar els treballs de qui vulga participar en el  ‘Concurs d’esbossos de la Portada del Llibre de Festes Obreres i Majorals 2018‘ i el ‘Cartell anunciador de Festes d’agost 2018‘. Els treballs originals s’hauran de presentar en l’edifici de l’Ajuntament C/ José Gascón Sirera, 9 de Bétera

La Regidoria municipal de Festes de Bétera convoca, un any més, aquesta iniciativa amb la finalitat de fomentar la creació artística entre els veïns. En ambdós certàmens poden participar qualsevol persona major de 18 anys.

Les dimensions dels esbossos a presentar han de tindre unes mesures de 60 x 40 cm. El text que ha de constar tant per a la portada del llibre com per al cartell anunciador, haurà de ser exclusivament en valencià. El text serà el següent: “FESTES DE BÉTERA DEL 12 AL 22 d’AGOST 2018”. Les bases completes es poden consultar a la pàgina web de l’ajuntament.

La tècnica a utilitzar per a la realització de l’esbós serà lliure (oli,aquarel·la, pastís i altres) sempre que no presente problemes per a la seua reproducció posterior. El dibuix haurà de ser original i inèdit i haurà d’efectuar-se en sentit vertical.

L’esbós haurà de presentar-se sobre un suport adequat que faça factible la seua exposició. Així mateix, s’adjuntarà una còpia del mateix en qualsevol mitjà/suport informàtic accessible.
Cada participant podrà presentar un esbós per al concurs del cartell anunciador de les festes i un esbós per al concurs de la portada del llibre de les obreres i majorals 2018, en el cas de voler presentar un esbós per a concursar als dos concursos també serà admés el treball. Tots els treballs presentats hauran de ser sense firma, però amb un lema al dors, el qual s’haurà de fer constar així mateix en un sobre tancat en l’interior què figuraran les dades personals (nom, cognoms, adreça i telèfon) de l’autor/a.
Tots els treballs admesos a concurs seran exposats en la Sala d’Exposicions de l’antic Ajuntament al C/Major, 12 entre els dies
7 a l’11 de maig de 2018. Els assistents a l’exposició podran votar el cartell anunciador, en el mateix lloc de l’exposició, a l’esbós que consideren que ha de ser el guanyador. El dia 11 de maig de 2018 es procedirà en acte públic per part de la regidora de Festes, al recompte dels vots emesos per a determinar el guanyador de la votació popular, alçant-se acta del recompte.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment