14121482w(EFE) Un veí de la pedania valenciana del Saler va trobar ahir dimarts al matí a una dona amb una ferida al coll i el cadàver d’un home penjat d’un arbre, segons fonts de la investigació.

Segons les primeres informacions, la dona presentava un tall al coll i l’home podria haver-se suïcidat.

Després d’aquesta troballa, el veí ha alertat les forces de seguretat, que investiguen a hores d’ara el que ha passat. En saber més informació al respecte, oferirem més detalls.

La Guàrdia Civil investiga si les ferides patides per talls al coll per la dona de 45 anys i la mort, de l’home de 50 pot respondre, bé a un cas de violència masclista, bé a un intent de suïcidi pactat.
Segons ha informat avui el delegat del Govern, Joan Carles Moragues, en una visita a les obres de condicionament de les platges de Cullera, els agents del grup Emume -especialitzats en fets delictius relacionats amb dones i menors- han pogut parlar avui amb la dona, que va ser intervinguda quirúrgicament ahir i que es troba fora de perill.
La Guàrdia Civil s’ha dirigit a primera hora d’avui a l’hospital (La Fe), on es troba ingressada la dona, per prendre-li testimoni i conèixer una mica més sobre els fets. En principi, estan obertes diverses hipòtesis, la de la violència de gènere i la del suïcidi col·lectiu.
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment