jornada_celebracion_juegos_asociacion_amas_de_casa_tyrius_betera_-_cartelvalDemà dijous, 3 de maig, l’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius de Bétera celebrarà el tradicional esdeveniment dels Jocs Provincials organitzats per la mateixa entitat.

Aquesta iniciativa es portarà a terme, a partir de les 10.00 hores a la seua seu ‘La Barraca’.

A la jornada estan convidats tots els veïns a participar de les activitats que han preparat. Per a l’ocasió hi haurà jocs de taula, cors, una trobada literaria i una visita guiada pel municipi. Per seguir gaudint, tindrà lloc un dinar al Saló Azhor el qual tindrà un preu de 18 euros per als no socis i de 15 per a les sòcies.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de la Regidoria de la Dona, encapçalada per Maite Bes.

L’Associació Valenciana d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius és una associació sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. Va ser fundada l’any 1967, i des dels seus inicis aquesta organització ha treballat en la formació i defensa del consumidor i de la dona mestressa de casa des de diversos fronts. Entre els seus fins destaquen, entre d’altres, la promoció, suport, informació i formació de la dona i del consumidor en general. Sent els objectius generals la protecció i la defensa dels drets de les dones i dels consumidors en general.

En l’actualitat, compta amb una extensa xarxa de delegacions i té presència a 220 localitats, entre elles Bétera.

Aquesta associació està presidida, en l’àmbit general, per Vicenta Alcàsser Navarro. L’entitat es troba integrada en la Confederació Espanyola de Mestresses de Casa, Consumidors i Usuaris (CEACCU). Així mateix forma part, juntament amb la Federació Lledó i la Federació Lucentum, de la Federació d’Ames de Casa i Consumidors de la Comunitat Valenciana.

Tyrius treballa en diferents àmbits, entre els quals cal destacar: dona, consum, immigració, social, disposant de diferents departaments des dels quals es dóna servei a les diverses àrees. A més, TYRIUS està present en nombrosos òrgans de consulta i participació d’àmbit nacional, autonòmic i municipal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment