Mayo ServefL’Espai d’Empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) de la Conselleria d’Economia Sostenible busca candidats per cobrir 100 llocs de operaris de muntatge industrial. Els llocs s’ofereixen mitjançant aquest espai per l’empresa Power Electronics per a la construcció de la seua nova planta al polígon industrial de Llíria.
Les persones candidates han de comptar amb coneixements de quadres elèctrics i mecànica i la seua incorporació haurà de ser immediata. Les persones interessades han d’enviar les seus sol·licituds, adjuntant el seu currículum vitae, a través del portal del SERVEF i posicionar-se en l’oferta de treball 495391/0.
Aquesta important oferta de llocs de treball està gestionada a través de l’Espai Empreses del Servei Valencià d’Ocupació, la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que per les seues característiques requereixen d’una atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació laboral.
Espai Empreses ofereix nombrosos serveis a les empreses des de la selecció de treballadors, com en aquest cas, a col·laboració la Xarxa Eures, desenvolupament de formació a mida, o la gestió i realització de pràctiques no laborals, entre altres.
El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que cada vegada són més les empreses que confien en el Servei Públic d’Ocupació per gestionar les seves ofertes de treball.
Nomdedéu ha recordat que en 2017 es va crear un grup de treball amb grans empreses valencianes per a, precisament, redissenyar i actualitzar les polítiques d’ocupació a les noves necessitats i al context econòmic actual.
Aquest mes de maig el Servei Valencià d’Ocupació i Formació ha iniciat una nova campanya de difusió del portal GVAJobs entre el teixit empresarial valencià. Mitjançant aquest portal, les empreses poden registrar l’oferta d’ocupació, consultar les candidatures presentades per les persones interessades en l’oferta, consultar el seu currículum vitae, citar els candidats o candidates i registrar el resultat de la selecció efectuada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment