metrovalencia descuentosMetrovalencia posa en funcionament a partir de demà divendres, 4 de maig, serveis especials en la Línia 4 de tramvia en direcció a Fira València. La finalitat d’aquesta actuació és facilitar l’accés a les persones que visitena Dia Màgic By Fimi. Es tracta de l’única fira monogràfica especialitzada en comunió i cerimònia infantil i que arriba a la seva sisena edició. Aquest servei de transport romandràen actiu fins el pròxim diumenge 6 de maig.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia circularà divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts i, el dissabte i el diumenge entre 20 i 40 minuts, sempre entre les 06.00 i les 22.00 hores.
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar a la pàgina web www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook /metrovalencia.fgv.

El dia 4, el primer comboi sortirà des Serradora a les 06.00 hores i des de Doctor Lluch a les 06.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de la Fira, el primer serà a les 06.40 h, mentre que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

Dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 06.03 hores i l’últim a les 21:33 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 06:58 hi l’últim a les 22:19 hores.
Diumenge, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 07:23 hores i l’últim a les 21:33 hores, mentre que des de Fira, la primera ho farà a les 08:18 hores i l’última a les 22:19 hores .
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment