Aquest divendres arriba la Fira de les Comarques a la Plaça de Bous de Vaència. trip 3En aquest esdeveniment participaran els diversos municipis de la comarca del Camp de Túria, estant també present la localitat de Bétera i l’àrea municipal de Turisme.

Aquesta nova edició comptarà amb unes 43 casetes de destinació turística, distribuïdes en grans espais comarcals, i amb 20 expositors d’empreses turístiques a l’interior del recinte. En la fira també participaran, a banda d’ Ajuntaments, un consorci de municipis, una associació de municipis i 12 mancomunitats de les comarques de València. La iniciativa està destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians. la iniciativa està organitzada pel Patronat de Turisme de València.

L’any passat, entre altres propostes, el públic va poder gaudir d’activitats nàutiques, com paddle surf, en una gran piscina instal·lada en l’arena, així com diverses propostes d’escalada en un rocòdrom i fins i tot visites virtuals als principals recursos patrimonials amb l’ajuda de dispositius òptics de realitat augmentada. A més, el Patronat de Turisme va incentivar la visita als diferents espais de la fira amb un passaport a nombrosos premis relacionats amb les propostes turístiques presentades.

Quant a la comarca del Camp de Túria, diversos van ser els municipis que van participar en aquest esdeveniment. Cada municipi va presentar els punts forts tradicionals i autòctons de la seua localitat: danses, patrimòni històric, festes, tradicions i cultura…

La fira romandrà fins el diumenge, 6 de maig. Enguany, Bétera ha preparat les següents activitats per a tots aquells que vulgen acostar-se:

  • Dissabte 5 de maig, a les 19.00 hores. Actuació del Grup de Ball i Rondalla Gran Via de l’Est. Seguidament, projecció del documental ‘Coets, la Nit Màgica’.

A continuació podeu fer clik a les imatges per conèixer tots els detalls de la fira.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment