Portada-DIGITAL-Amazon-28-2-18-662x1024La Regidoria municipal de la Dona i Igualtat de Bétera ha preparat per a aquest dissabte a la vesprada, 5 de maig, la presentació del llibre “Memorias de un alma errante“.

L’acte tindrà lloc al Saló de Plens del Castell, a partir de les 18.00 hores.

L’autora d’aquesta obra, Carmen del Río Fresneda, parla en aquest llibre de tots aquells sentiments que alguna vegada ens absorbixen. Des de la soledat més aterridora, el juí constant de la societat cap a a qui amem, fins a la recerca incessant de la nostra identitat individual.

Aquesta jove autora Valenciana és devoradora de llibres i compta amb un bloc on parla del que llegeix i és molt activa en xarxes socials on exposa el seu treball artístic.

Té diversos canals de Youtube en què ens parla de llibres, curiositats o ens recita un poema escrit i amb una successió d’imatges gravades per ella fent tot més amè. I és que Carmen Del Río Fresneda, nascuda a València el 1994, actualment estudia Belles arts i dedica el seu temps al vídeo-art i la fotografia. Des de molt menuda ha sentit la necessitat d’expressar-se mitjançant l’art i les paraules.

Editat per Meiga Ediciones, aquest exemplar està escrit a manera de diari, oferint reflexions personals. La narració és en tercera persona al principi encara que es barreja amb la segona. La temporalització del diari comprén des de l’any 2011 fins al 2016.

Qui desitge saber més sobre aquest treball, està convidat a asistir a la seua presentació oficial.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment