falla carraixetLa Falla Carraixet de Bétera ha obert aquesta setmana el termini per poder presentar-se com a candidats a representants de l’exercici 2019 d’aquesta comissió. Així mateix també convoca a aquelles falleres que vulguen representar les festes josefines del municipi com Falleres Majors de la població.

El termini per comunicar aquesta sol·licitud finalitzarà el pròxim dijous, 10 de maig. Doncs, divendres dia 11 es farà públic qui representa la comissió en l’any vinent, al costat del seu nou president Valeriano Moreno López. Cal recordar que el passat 13 d’abril es va procedir a la votació de nou president. Una votació oberta a la participació de tots els fallers de la secció de majors, a la qual també presentava la seua candidatura Edgar Jorro Costa. Amb l’elecció de Valeriano finalitzava el mandat de José María Ros Ros, a qui l’agrupació li donava les gràcies per tot el treball portat a terme.

D’aquesta manera, la comissió ja ha començat amb les seues activitats i accions de cara a la pròxima etapa. I és que fa uns dies també va signar els monuments que es plantaran a les Falles 2019. L’artista faller Carlos Sevilla, natural de Sueca, serà l’encarregat de realitzar aquesta tasca.

A més, de cara al Dia de la Mare, el casal d’aquesta falla ha acollit als fallers infantils i adolescents durant dijous i divendres per a confeccionar el seu regalet, en horari de  17.30 a 20.00 hores.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment