cartell_web_categoria_internacionalAquest diumenge, 6 de maig, Bétera acollirà una sessió de teatre d’humor. D’aquesta manera, es representarà l’obra ‘De categoria Internacional‘ a l’auditori de la Casa de a Cutura, al voltant de les 18.00 hores.

Els encarregats de portar a terme aquesta actuació seran Amparo Oltra com a actriu i Ángel Galán com a productor. Es tracta d’un espectacle interactiu, divertit i molt recomanable per a riure’s d’un mateix.

L’entrada es gratuïta i l’obra va dirigida a un públic jove i/o adult.

En ‘De Categoria Internacional’ es pren com a base la coneguda lletra de la cançó, ‘Tres cosas hay en la vida’ salut, diners i amor. Així, s’exposa la situació d’infelicitat per la manca d’aquests aspectes des de tres personatges diferents, mitjançant un anàlisi de la vida de la protagonista, i de les vides de les seues veïnes, a les quals criticarà irònicament fent-nos riure i amb qui, de vegades, ens podrem sentir identificats, decidirem què hem de fer per a trobar-nos de categoria internacional.

Quant a la protagonista d’aquesta peça teatral cal mencionar que Amparo Oltra es coneguda pel seu paper de Marisol a la sèrie de ficció ‘L’Alqueria Blanca’ i també a la seua participació en altres com ‘Cuéntame como pasó, ‘La que se avecina’, ‘Escenas de matrimonio’ o ‘Bienvenidos al Lolita’, entre d’altres.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment