policia-localLa Policia Local de Bétera, segons hem pogut saber a través del seu Twitter, van aconseguir salvar-li la vida a una xiqueta. Els fets ocorrien el passat divendres. Els agents van auxiliar i traslladar d’urgència al Centre de Salut a aquesta menuda, la qual hi havia vomitat el menjar a la guarderia i pareixia convulsionar a causa de la febra.

Després que les educadores assistiren a la xiqueta, evitant causes majors, i telefonaren al 112, es van ficar en contacte amb la Policia Local per poder accelerar el procés. Els agents van portar a terme el pertinent en aquests casos, aconseguint que la xiqueta poguera sobreviure.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment