caix 2Aquest passat dissabte, 5 de maig, es va portar a terme la II Volta Caixa Popular a Mas Camarena 2018. Es tracta d’una iniciativa esportiva organitzada per l’Ajuntament de Bétera, Running & Más i Píndaro Esports.

Aquesta cursa, va reunir, una vegada més, a esportistes de totes les edats.

La segona edició d’aquesta cursa popular va sortir d’una meta instal·lada al Centre Social de Bétera, a l’entrada de la urbanització Mas Camarena. Des d’aquest punt es van disputar les diferents carreres amb participants de totes les categories. Els menors van ser els primers a córrer, a partir de les 18. 30 hores. Els mini-benjamí (de 0 a 4 anys) realitzaven una prova de 50 metres, els pre- benjamins (de 5 a 7 anys) van fer 100 metres, la categoria benjamí (de 8 a 10) va córrer 500 metres i Alevins (de 11 a 12 anys) i infantils (de 13 a 15 anys) arribaren als 1000 m.

caixLa cursa absoluta va donar el seu tret d’eixida a les 19.30 hores, reunint a les categories de Junior-Promesa, Sènior, Veterans i atletes locals. Els corredors van tindre per davant un circuit de 5.200 metres, recorrent gran part de la població.

La participació va ser nombrosa a totes les categories.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment