WhatsApp Image 2018-05-06 at 10.24.00Aquest passat dissabte, el Saló de Plens del Castell de Bétera va acollir la presentació del llibre “Memorias de un alma errante“ de Carmen del Río Fresneda.

La mateixa autora va presentar la seua primera obra, davant els veïns del municipi i autoritats. Al final de la presentació va signar personalment els seus exemplars. La Regidoria municipal de la Dona i Igualtat va organitzar aquest acte, al voltant de les 18.00 hores.

Aquesta jove autora Valenciana és devoradora de llibres i compta amb un bloc on parla del que llegeix i és molt activa en xarxes socials on exposa el seu treball artístic.

Té diversos canals de Youtube en què ens parla de llibres, curiositats o ens recita un poema escrit i amb una successió d’imatges gravades per ella fent tot més amè. I és que Carmen Del Río Fresneda, nascuda a València el 1994, actualment estudia Belles arts i dedica el seu temps al vídeo-art i la fotografia. Des de molt menuda ha sentit la necessitat d’expressar-se mitjançant l’art i les paraules.

Editat per Meiga Ediciones, aquest exemplar està escrit a manera de diari, oferint reflexions personals. La narració és en tercera persona al principi encara que es barreja amb la segona. La temporalització del diari comprén des de l’any 2011 fins al 2016.

Carmen del Río Fresneda, parla en aquest llibre de tots aquells sentiments que alguna vegada ens absorbixen. Des de la soledat més aterridora, el juí constant de la societat cap a a qui amem, fins a la recerca incessant de la nostra identitat individual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment