P1130806Un bon nombre d’autònoms de Bétera han participat aquest migdia en un taller sobre la nova llei d’Autònoms. L’activitat ha tingut lloc, al voltant de les 14.30 hores a Casa Nebot. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’Associació de Comerciants del municipi. El taller anava dirigit tant a comerços associats com a no associats.
Els encarregats d’oferir aquesta jornada han sigut Rafael Pardo, President de l’Associació de Treballadors Autònoms (ATA) i Rafael Gil, vocal de l’àrea de Comerç d’ATA i membre de la Junta Directiva d’Unió Gremial. Ambdós han estat acompanyats de Carolina, de l’Àrea comercial de Santander, qui ha donat a conéixer alguns avantatges per als autònoms.
Després de l’explicació dels esmentats avantatges, els representants d’ATA i Unió Gremial han informat sobre els canvis inclosos a la Llei 6/2017 de Reformes Urgents del Treball Autònom. La bonificació de la quota per conciliació de la vida professional i familiar, la baixa maternal o la de contractes familiars han sigut alguns dels assumptes tractats, referits a les principals mesures entrades en vigor. La tarifa plana per a nous autònoms, així com les deduccions en IRPF de diferents despeses, han sigut altres del punts dels quals s’ha informat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment