subvenciones 2La delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, encapçalada per Roberto Jaramillo, ha convocat unes subvencions per a projectes i actuacions destinades a promoure la transparència i la participació.

Es tracta d’unes ajudes per a beneficiar a ajuntaments i associacions de la província amb la finalitat de fomentar la transparència i la participació pública així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

Amb aquesta línia de finançament, la Diputació pretén enfortir la cultura de la transparència i la participació en l’àmbit local amb l’aprovació d’Estratègia GO!

Els municipis i entitats locals menors de la província de València que tinguen una població de fins a 50.000 habitants podran sol·licitar aquesta subvenció; que en la convocatòria d’enguany ha incrementat la seua quantia rebent una injecció total de 640.000 euros per al desenvolupament d’actuacions emmarcades dins de dues modalitats; Foment de la Participació Ciutadana i Foment de la Transparència i l’accés dels ciutadans a la informació pública.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 250.000 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

Tant ajuntaments com a associacions disposen de 30 dies hàbils des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la seua sol·licitud, un termini que finalitzarà el pròxim 23 de maig.

Tota la informació sobre aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València i en el BOP número 77 de 23 d’abril de 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment