subvenciones 2La delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, encapçalada per Roberto Jaramillo, ha convocat unes subvencions per a projectes i actuacions destinades a promoure la transparència i la participació.

Es tracta d’unes ajudes per a beneficiar a ajuntaments i associacions de la província amb la finalitat de fomentar la transparència i la participació pública així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

Amb aquesta línia de finançament, la Diputació pretén enfortir la cultura de la transparència i la participació en l’àmbit local amb l’aprovació d’Estratègia GO!

Els municipis i entitats locals menors de la província de València que tinguen una població de fins a 50.000 habitants podran sol·licitar aquesta subvenció; que en la convocatòria d’enguany ha incrementat la seua quantia rebent una injecció total de 640.000 euros per al desenvolupament d’actuacions emmarcades dins de dues modalitats; Foment de la Participació Ciutadana i Foment de la Transparència i l’accés dels ciutadans a la informació pública.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 250.000 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

Tant ajuntaments com a associacions disposen de 30 dies hàbils des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a presentar la seua sol·licitud, un termini que finalitzarà el pròxim 23 de maig.

Tota la informació sobre aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València i en el BOP número 77 de 23 d’abril de 2018.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment