plaEl Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat les bases de la convocatòria de la segona part del pla d’ocupació que porta a terme la Diputació de València. Aquest pla torna amb 3.650.000 euros durant aquest 2018.

Les bases publicades ontemplen mantenir la quantitat a repartir que va fixar l’últim programa bianual anunciat a la fi de 2017, així com mantenir els mateixos criteris de repartiment. S’inicia així la segona part d’un procés a través del qual els municipis podran sol·licitar la quantitat que els correspon per a fomentar l’ocupació en l’àmbit local.

Es tracta d’un pla d’ocupació amb una dotació total de 7,3 milions d’euros que ha invertit la corporació provincial per a facilitar la creació del voltant de 1.000 llocs de treball per a majors de 55 anys.

L’autonomia municipal torna a ser l’eix de la gestió de la Diputació, que situa com a beneficiaris d’aquest pla als ajuntaments de la província, que podran recórrer a borses pròpies o al Servef per a cobrir aquests llocs de treball, la durada dels quals i categoria definiran ells mateixos, dins dels mínims fixats per la corporació en les bases del pla, com són contractes d’un mínim de 3 mesos, 30 hores setmanals i salari mínim interprofessional.

A cada ajuntament o entitat local que sol·licite aquesta segona part del pla li correspondrà, per tant, una assignació en funció del nombre d’aturats que tinga cada municipi. Amb aquest barem, tots els municipis menors de 100.000 habitants i les entitats locals menors de la província de València podran formular les sol·licituds per a realitzar la segona part de la convocatòria.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment