P1130794Al finalitzar aquest dilluns el Ple Ordinari del mes de maig, com és habitual, va ser el torn perquè els veïns que hi estaven al públic formularen les seues preguntes o exposaren les seues impressions.

Les primeres paraules del públic anaren referides a la moció presentada pel PP, Ciudadanos Bétera i el regidor del grup no adscrit Predro Gallén. En dita moció es proposava mantindre els ‘Bous al carrer’ en l’Albereda, tal i com recordem en aquest enllaç: Moció ‘Bous al Carrer’ en l’Albereda

Aquesta proposta no va agradar a tots els allí presents. A continuació vos mostrem en el vídeo l’opinió d’ún veí, a qui precissament s’havia referit anteriorment el regidor del Partit Popular Sisco Martínez, mentre presentava la moció.


 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment