trobadesEl pròxim 26 de maig, Bétera acollirà la XXI Trobada d’Escoles en Valencià del Camp de Túria. Segons vam poder saber ja fa uns mesos, l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de Lloma del Mas està col·laborant de forma activa amb la Coordinadora de Camp de Túria i l’Ajuntament de la localitat, a més d’altres col·lectius, en la programació d’aquest esdeveniment. Per a l’ocasió, es preveu tota una setmana plena d’activitats, on també s’ha volgut sumar l’Ateneu del municipi, espai cívic i cultural.
En col·laboració amb ASSTEC, (Associació de Tecnologia i Ciència de la localitat) aquesta entitat acollirà a la seua seu (Plaça del Mercat, 5) l’exposició XX Científiques. Aquesta s’inaugurarà el pròxim divendres, 11 de maig. L’acte d’inauguració es portarà a terme al voltant de les 20.00 hores. Qui ho desitge, podrà visitar la mostra en l’horari habitual de l’Ateneu, fins al 8 de juny.
Així mateix, la vespra a la Trobada, divendres 25 de maig, es realitzaran uns tallers simultanis els quals faran referència al popular conte ‘Petit Príncep’, d’Antoine de Saint-Exupéry. Els esmentats tallers seran de 18.30 a 20.30 hores, sota la següent temàtica:

   -Aprén a fer una rosa de paper.
   -“Marató” del ‘Petit Príncep’ (lectura col·lectiva ininterrompuda del llibre per part de menuts i adults).
Finalment, el mateix dia de la Trobada els assistents podran visitar la parada de l’Ateneu i fer la seua pròpia bossa de paper, amb la qual podran continuar el recorregut per la resta de tallers i anar omplint-la amb les seues creacions.
L’Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua, és la suma de 24 Coordinadores Comarcals i entitats culturals que treballen per la normalització de la llengua a tota la comunitat. Les Coordinadores Comarcals són el resultat de les inquietuds de mestres, professorat, pedagogs i pedagogues que aposten per una escola de qualitat i en valencià amb postulats de renovació pedagògica. És en aquest context on sorgiren les primeres Trobades d’Escoles en Valencià.
A continuació vos deixem tota la programació d’aquesta pròxima edició:
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment