índiceAquest divendres, 11 de maig, es procedirà en acte públic per part de la regidora municipal de Festes, Raquel Puig, al recompte dels vots emesos per a determinar el guanyador de la votació popular dels esbossos del cartell anunciador de Festes d’agost i de la portada del llibre de Festes Obreres i Majorals 2018.

Qui encara no hi haja pogut passar-se a votar el seu cartell o portada favorita encara està a temps de fer-ho.

Tots els treballs admesos a concurs es troben exposats en la Sala d’Exposicions de l’antic Ajuntament al C/Major, 12, fins demà. Els assistents a l’exposició poden votar el cartell anunciador, en el mateix lloc de l’exposició, a l’esbós que consideren que ha de ser el guanyador.
La Regidoria municipal de Festes de Bétera convoca, un any més, aquesta iniciativa amb la finalitat de fomentar la creació artística entre els veïns. En ambdós certàmens poden participar qualsevol persona major de 18 anys.

Cada participant ha pogut presentar un esbós per al concurs del cartell anunciador de les festes i un esbós per al concurs de la portada del llibre de les obreres i majorals 2018, en el cas de voler presentar un esbós per a concursar als dos concursos també hi ha sigut admés el treball. Tots els treballs presentats tenien que estar sense signar, però amb un lema al dors, el qual s’havia de fer constar així mateix en un sobre tancat en l’interior quèon figuraven les dades personals de l’autor/a.

Demà sabrem el veredicte final.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment