campaEl passat 23 de març tenia lloc a Xirivella la presentació de la nova campanya #ComerçLocal. Es tracta d’una iniciativa posada en marxa per Unió Gremial i Plataforma del Comerç Valencià. A l’acte de presentació assistia també el Director General de Comerç i Consum, Natxo Costa, a més dels representants d’Unió Gremial i de les entitats adherides a la campanya.

A aquesta nova campanya es sumava Bétera i la seua Associació de Comerciants, al costat de 32 municipis i entitats més. La resta de participants eren: Albalat dels Sorells, Alfafar, Alginet, Benifaió, Bonrepòs, Bunyol, Burjassot, Cullera, l’Eliana, La Pobla de Vallbona, Llíria, Manises, Nàquera, Orriols, Paterna, Sedaví, Silla, Sueca, Vinalesa, Xirivella, Albal, Ontinyent, PUC (Paterna), Alcàsser, Picassent i Sagunt. També s’unien els Gremis de forners, drogueries, llibreries, editors, d’animals de companyia i carnisseries.

La campanya, ha constat de 16 imatges, les quals han fet referència a un sector o servei de les empreses i comerços que es poden trobar a les localitats i barris. Aquesta hi ha sigut una xicoteta representació dels negocis locals. Cada imatge ha destacat un valor, vinculat al sector que representen i, al mateix temps, comuns al model de comerç local valencià. La finalitat ha sigut potenciar les qualitats pròpies de l’esmentat comerç local. Per aquest motiu, des de les distintes entitats implicades s’han anat compartint èr diversos mitjans, sent les xarxes socials el principal instrument utilitzat.

El passat dilluns, 7 de maig, finalitzava amb èxit de repercussió la primera part d’aquest projecte. Molt prompte, en una segona fase, els pobles i barris implicats s’ompliran amb les imatges citades en cartelleria de diferents formats. Es podran veure aquestes mateixes imatges a unes 50 banderoles, instal·lades a distints fanals i altres espais urbans.

En la imatge que vos adjuntem en aquesta notícia es troben les 16 imatges de la campanya.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment