Imatge: Twitter Policia Local de Bétera

Segons ha indicat al seu twitter la Policia Local de Bétera, aquest migdia s’han produït uns despreniments en la façana d’un edifici de l’Avinguda Alcalde Vicente Cremades del municipi. Després de ser alertats per diversos veïns d’aquest succés, els agents s’han desplaçat cap a la zona afectada, aïllant-la al pas de vianants i facilitant la retirada dels vehicles estacionats. Posteriorment, el Bormers de València han procedit a sanejar-la.

D’altra banda, la Policia va rebre ahir una cridada d’auxili d’un home que es trobava en el seu domicili al terme municipal. Aquest estava a soles i patint un infart. Una patrulla va acudir urgentment, tenint que botar la tanca de la parcel·la per a accedir a la casa i atendre’l. Finalment, va ser evacuat pel SAMU.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment