escoleta municipal de beteraEl termini per a la matrícula per a les Escoles Infantils Municipals per al curs 2018-2019 ja està oberta.

Aquesta matricula va dirigida a les següents edats:

  • 0-1 anys.
  • 1-2 anys.
  • 2-3 anys (matrícula i mensualitat gratuïta).

El Govern de la Generalitat Valenciana sufragarà al complet el cost de les places escolars per a les xiquetes i xiquets de l’aula de 2 a 3 anys a les escoles infantils municipals d’aquelles poblacions el col·legi públic de les quals no disposen d’aula infantil d’aquesta edat. En aquest cas es troba Bétera, de manera que per a aquest nou curs 18/19, la matriculació i la mensualitat de curs per a les xiquetes i els xiquets de l’esemnetades edats serà gratuïta, corrent les despeses a càrrec del Govern Valencià.

Per a la resta d’edats, també anteriorment mencionades, no hi haurà variació respecte a l’any anterior. El consistori mantindrà el preu de la matricula i de la mensualitat, i la Generalitat oferirà els bons d’ajuda com els altres exercicis.

Pel que fa al servei del menjador, donat que l’Ajuntament va rebre una major aportació econòmica per la contribució de la Generalitat Valenciana, s’ha ajustat el preu daquest. Així, passarà a ser per a qualsevol usuari de l’Escoleta de 4,25€, ja siga contractat mensualment o per dies solts.

El servei d’horari especial té un cost independent, de manera que serà contractar i abonat per l’usuari tal com s’està fent ara. Doncs, el seu cost no està inclós ni en la matrícula ni en la mensualitat.

A més a més, cal mencionar que en cada Escola Municipal Infantil de la localitat hi haurà per al próxim curs un grup de 0 a 1 any amb una capacitat màxima de 8 alumnes per grup. També es comptarà amb dos grups de 1 a 2 anys amb una capacitat màxima de 13 alumnes per grup. Finalment hi haurà dos grups de 2 a 3 anys, de matrícula i mensualitat gratuïta, amb una capacitat màxima de 20 alumnes per grup.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment