El Dia Internacional de les Famílies se celebra cada 15 de dia_de_las_familias_2018_-_cartelwebmaig, oferint una oportunitat per conscienciar la societat en relació a l’estat en què es troben les famílies, els seus desafiaments i problemes, així com per promoure’n accions apropiades per a la seua defensa

L’Assemblea General de Nacions Unides, en la seua resolució 47/237 de 20 de setembre de 1993, proclamava el 15 de maig de tots els anys com a Dia Internacional de les Famílies. Cada any Nacions Unides escull un tema sobre el que focalitzar els reptes de la família.

En aquest sentit, Bétera portarà a terme el pròxim diumenge, 13 de maig, diverses activitats per commemorar aquesta celebració.

4_6021786784579454038-001El recinte de l’Albereda serà el lloc on es realitzen els diversos actes que s’han preparat per a l’ocasió. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb L’Ajuntament de Bétera y L’Asocianisme.

Al llarg de la jornada participaran un bon nombre de associacions i entitats de diversa índole. Entre les esmentades associacions estaran Casa Pro Dona del Municipi, Mares solteres per el·lecció, Lambda, ASFANA, Marietes LGTBI l’Eliana, Mirall Camp de Túria, Tyrius, AVMADNA, així com distintes associacions de famílies nombroses i monoparentals.

Al voltant de les 10.30 hores donaran el tret d’eixida les primeres activitats. Projeccions, concursos, música, contacontes, tallers i altres activitats a l’aire llibre per a tota la família.

A continuació vos deixem tota la informació detallada, a través del següent programa d’actes:

4_6021786784579454038-002

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment