web_como_si_el_fuego_no_fuera_contigoAquest dissabte, 12 de maig, tindrà lloc a l’auditori de la Casa de Cultura de Bétera la representació teatral de ‘Com si el foc no fóra amb tú‘.

Es tracta de l’obra Guanyadora del I Certamen d’autoria en Ultramar organitzat en col·laboració amb la Fundació SGAE, la direcció i el text està a càrrec de Mafalda Bellido. L’assesoria i el seguiment del text és obra de Xavi Puchades. Els intèrprets són Juan Mandli, Begoña Tena, Amparo Oltra i José Zamit.

Un incendi forestal torna a arrasar la finca familiar 20 anys després. Després del desastre, es reuneixen en la finca calcinada el tinent i les seues dues filles, Lídice i Belchi. Tot recorda a l’anterior incendi; l’olor a terra cremada, les cendres, les bombes que exploten… I ja se sap, un incendi sempre provoca altres incendis.

 Aquesta obra de teatre va dirgida a majors de 16 anys. L’entrada és gratuïta.

La crítica ha acollit molt bé aquesta peça, sent molt bones les recomanacions realitzades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment