Ximo Puig 2El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat l’eliminació del copagament farmacèutic tant per a les famílies monoparentals, abans que finalitze l’estiu, com per a les persones titulars i beneficiàries de la renda d’inclusió, abans que concloga l’any. Així, el president ha defensat que l’objectiu d’aquesta mesura és seguir avançant en “el camí de la lluita contra la desigualtat”

Puig ha detallat que en l’any 2017 s’han invertit 52,6 milions d’euros i “només en el primer quadrimestre de 2018 la quantitat ascendeix a 18,2 milions d’euros”.

El president ha recordat que, a principis de 2017, es va eliminar el copagament als menors en situació de risc, una mesura a la qual, aquest mes, s’ha unit la supressió del mateix a les persones en situació d’atur amb ingressos inferiors a 18.000 euros anuals.

“Hem trencat un altre mur de desigualtat en l’accés a la salut”, ha assenyalat Puig, “i només des de l’entrada en vigor d’aquesta mesura l’1 de maig, més de 24.000 persones s’han beneficiat de les ajudes”.

Ximo Puig ha definit l’ocupació com “la gran prioritat de la política econòmica del Consell”, i ha recordat l’aposta del Govern valencià “per una economia sana, diversificada i amb major productivitat”.

En aquest sentit, Puig ha defensat el paper del turisme com a generador de creixement i ocupació i ha recordat que “representa el 13,2% del nostre PIB i suposa més del 14% de l’ocupació, és a dir, prop de 300.000 llocs de treball” .

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment