P1130840Aquest divendres, 11 de maig, es va procedir al recompte dels vots dels veïns que han passat aquests dies per l’Ajuntament vell de Bétera (carrer Major, 12) i han elegit el seu cartell favorit per a ser la imatge que anuncie les Festes d’agost de 2018.

El cartell més votat per part de la població ha sigut la il·lustració de Carla Martínez Piá. La seua acolorida imatge, la qual capta tots els elements imprescindibles en la nostra festa, ha captivat als ciutadans. Els treballs han estat exposats al públic fins ahir a la vesprada.

P1130841D’altra banda, el jurat també ho ha tingut complicat. Doncs, el nivell dels treballs és cada vegada més alt. El disseny de José Soriano Moreno ha sigut el triat finalment per a ser la portada del llibre de les Obreres i Majorals 2018. En aquesta ocasió, ha triomfat una imatge que reflecteix amb l’ombra d’una alfàbega els components més representatius del carrer les Alfàbegues cap a la plaça del Sol, on es troba la font de l’Obrera i el Majoral, i la plaça de l’Església amb el seu campanar.

El jurat per a la portada del llibre ha estat format per l’Alcaldessa, Cristina Alemany, la regidora municipal de Festes i P1130846Tradicions: Raquel Puig, les quatre Obreres de les festes de l’any 2018–Júlia Garrido, Mireia Picher, José Ruiz i Cristina Boví-, el President dels Majorals 2018, José Luis Palanca, i artistes/professors/es de Belles arts.

Així mateix, en l’anunci dels guanyadors van estar presents, a més dels esmentats anteriorment, diversos Majorals del present exercici i els regidors José Rodado, Fernando Cantarino i Joano Baudés.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment