socoBétera compta amb un bon planter d’esportistes, els quals estan aconseguint bons resultats en les diverses competicions.

En aquest sentit, la nadadora del Club de Natació SOS Bétera, Lola Caballero Fuset, s’ha proclamat campiona de la Copa d’Espanya de Salvament i Socorrisme en la categoria cadet. Després de la celebració de les tres jornades de la Copa, la darrera d’elles a la ciutat de Valladolid el dissabte 28 d’abril, Lola va obtenir la primera posició en les proves de 200 m supersocorrista, 100 combinada de salvament, 50 m arrossegament de maniquí i 100 arrossegament de maniquí amb aletes de goma. A més, ha establit un nou rècord d’Espanya en 200 m supersocorrista.

ceaD’altra banda, el CEA Bétera Triatló, en el triatló de Calp dins de la Lliga de Clubs, també va obtenir grans èxits per a celebrar. Josep G. Sarrià va quedar el primer en categoria masculina i Ana Climent la segona en categoria Sub 23. A més a més, les xiques del club també van quedar segones per equips i els xics van obtenir la posició cinquena.

Així mateix, en el triatló olímpic de Xilxes, les representants del CEA van quedar entre les vint primeres a aquesta prova no draft. També, al Campionat d’Espanya de Triatló per equips fase escolar a Águilas l’escola va complir amb les expectatives i va donar la talla en una prova bastant dura. En categoria elit, les xiques van aconseguir una meritòria cinquena posició i lluitant fins a la fi per la medalla de bronze. A més, va debutar a categoria elit Andrea Cernuda, sent cadet de primer any (14 anys). A la categoria masculina, els xics van donar la talla aconseguint la 21 i 22 posició respectivament i obtenint uns valuosíssims punts per a la lluita a la segona divisió. Cal mencionar també la bona actuació del cadet A.

Álvaro tomás lopeQuant a arts marcials, acabada la Lliga de Taekwondo de la federació Valenciana, Álvaro Tomás López de l’Escola Municipal de Taekwondo Bétera, hi ha obtingut el segon lloc en la lliga, categoria júnior menys 68 k. Acabant la temporada (a falta d’una competició) ha sigut una temporada bona a la qual, a més d’aquesta posició, se li suma el tercer lloc en l’autonòmic i la seua proclamació com a Campió d’Espanya en desembre a Madrid.

 
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment