tapas1La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants del municipi ja han començat amb els preparatius per a portar a terme la 8ª Ruta de la Tapa.

Aquesta tindrà lloc els quatre dijous del mes de juny. Així, els dies 7, 14, 21 i 28, els veïns podran tastar les millors propostes gastronòmiques de la nostra localitat. Doncs, la finalitat d’aquesta iniciativa és animar els ciutadans a què coneguen les diferents propostes culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.
Per tal de poder recollir els suggeriments i idees dels hostalers i treballar conjuntament en aquesta pròxima edició de la ruta, s’ha convocat una reunió informativa el pròxim dimecres, 16 de maig, a les 18 hores a l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5).
Qui estiga interessat a participar en aquest esdeveniment però no poguera anar a la reunió informativa també podrà enviar un mail a afic@betera.es, indicant ‘Participar en la campanya’ o bé cridant al 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en el següent mail: info@acbetera.com.
Pròximament vos donarem més informació concreta sobre els restaurants participants, l’itinerari i tots aquells detalls que s’acorden després de l’esmentada reunió informativa.

 
 
Comen

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment