tapas1La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Bétera i l’Associació de Comerciants del municipi ja han començat amb els preparatius per a portar a terme la 8ª Ruta de la Tapa.

Aquesta tindrà lloc els quatre dijous del mes de juny. Així, els dies 7, 14, 21 i 28, els veïns podran tastar les millors propostes gastronòmiques de la nostra localitat. Doncs, la finalitat d’aquesta iniciativa és animar els ciutadans a què coneguen les diferents propostes culinàries que els establiments d’hostaleria locals els ofereixen.
Per tal de poder recollir els suggeriments i idees dels hostalers i treballar conjuntament en aquesta pròxima edició de la ruta, s’ha convocat una reunió informativa el pròxim dimecres, 16 de maig, a les 18 hores a l’edifici municipal de Casa Nebot (carrer Estació, 5).
Qui estiga interessat a participar en aquest esdeveniment però no poguera anar a la reunió informativa també podrà enviar un mail a afic@betera.es, indicant ‘Participar en la campanya’ o bé cridant al 961 698 714, persona de contacte: Begoña Robles Nácher, així com a través de l’Associació de Comerciants de Bétera, confirmant la participació en el següent mail: info@acbetera.com.
Pròximament vos donarem més informació concreta sobre els restaurants participants, l’itinerari i tots aquells detalls que s’acorden després de l’esmentada reunió informativa.

 
 
Comen

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment