campus estiuEl Campus Esportiu d’Estiu de Bétera torna enguany amb la seua 8ª edició amb molta diversió i activitats per als més menuts i joves de la localitat. Un any més, aquesta iniciativa està organitzada per Goesport, amb la col·laboració de la UD Bétera i la Regidoria municipal d’Esport.

Sota el lema “Aprendre, divertir-se i conviure”, els xiquets d’entre 3 i 16 anys poden passar el seu període de vacances practicant multitud d’esports com: futbol, futbol-indoor, futbol sala, English Sports, atletisme, carreres d’orientació, Colpbol, Pilota Valenciana, Hockey, Music Ball, patinatge, tecnificació, psicomotricitat, judo, gimnasia, ball, escape room, piscina i jocs aquàtics.

Aquestes activitats els permet gaudir a través de l’esport, a la vegada que aprenen d’una forma lúdica i motivadora.

El campus es portarà a terme del 25 de juny al 3 d’agost. Com en altres edicions, hi haurà diferents horaris i opcions com a escola matinera o menjador, inclús amb la possibilitat d’anglés. En aquest sentit, la primera opció serà de 09.00 a 14.00 hores. La segona opció tindrà lloc de 09.00 a 16.30, comptant amb menjador. Finalment, l’opció tercera serà de 09.00 a 17.30 hores, sumant-li menjador i anglés.

Qui desitge més informació podrà enviar un correu electrònic a la següent direcció d’e-mail: campusbetera@gmail.com. També es pot contactar mitjançat aquests telèfons: 694457507 / 676010687 / 639424958.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment