CARTELL-001El pròxim dimecres, 16 de maig, el coordinador del Programa Unisocietat a Bétera, Emilio Barba, visitarà la localitat. Aquesta cita tindrà lloc amb motiu de la conferència prevista “A mig camí entre Saguntum, Valentia i Edeta: La Vila Romana de l´Horta Vella a Bétera”, a càrrec de José Luis Jiménez Salvador. Durant la jornada, el coordinador aprofitarà per a presentar el programa per al curs 2018/2019.

En finalitzar l’esmentada conferència s’informarà de tots els detalls per a la inscripció als cursos i activitats previstes tant per enguany com per al pròxim curs. L’Entrada és gratuïta.

El programa Unisocietat és un programa conveniat entre l’Ajuntament de la localitat i La Universitat de València. Aquesta iniciativa va dirigida a les persones adultes, majors de 30 anys amb interessos d’ampliació, enriquiment i actualització dels seus coneixements i la seua formació personal. El nombre de places és limitat, ja que sols es compta amb 50 places.

Aquest projecte inclou 1 conjunt d’activitats diverses. En aquest sentit, hi han distints cicles de conferències impartides per especialistes de l’esmentada universitat. També es compta amb exposicions temàtiques, visites formatives i cursos presencials impartits per professors d’aquesta.

D’aquesta manera, el programa es compon del cicle de tardor/hivern anual. En aquest, poden participar els amics d’Unisocietat. Aquests són totes aquelles persones interessades a rebre les informacions de les activitats anteriorment citades.
Per formar part d’aquest grup només cal efectuar una sol·licitud mitjançant una Instància general i omplir un formulari amb les dades personals i de contacte. Aquesta acció no té cap cost ni quota.

D’altra banda, es troben els cursos de formació. Aquest consta d’un itinerari multidisciplinari de 360 hores, distribuïdes en tres cursos acadèmics de 120 hores cadascun.

Així, Universitat i Societat a Bétera presenta diversos continguts distribuïts entre les assignatures troncals. Aquestes assignatures són quatre per curs, amb 24 hores cadascuna. Aquestes garanteixen una introducció bàsica a diverses matèries:

• Primer Curs: Dret, Salut, Història, Biologia.

• Segon Curs: Sociologia, Llengua i literatura, Economia, Psicologia.

• Tercer Curs: Música, Geografia, Física, Patrimoni Històric Valencià

En finalitzar els tres cursos s’obté certificat universitari i un nombre de crèdits universitaris corresponents al nombre d’hores per curs.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment