Assemblea del PobleL’equip de govern de Bétera (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) ha organitzat l’Assemblea del Poble. Es tracta d’una iniciativa que es realitza per segon any consecutiu al municipi.

Enguany tindrà lloc aquest dijous, 17 de maig, al jardí de les instal·lacions de Casa Nebot (carrer Estació, 5). Tot aquell veí que ho desitge podrà acostar-se cap a les 19.00 hores.

Amb el lema “L’Ajuntament et respon”, l’acte comptarà amb els deu regidors del govern municipal (sis de Compromís, tres del PSPV-PSOE i un d’Asamblea Bétera Ciudadana). D’aquesta manera, cada regidoria informarà de les actuacions realitzades i s’exposarà a les qüestions que plantege el públic assistent.

El propòsit d’aquesta iniciativa és que els ciutadans de la localitat puguen transmetre a tots els representants de l’equip de govern les seues inquietuds, suggeriments, preguntes i queixes respecte a la gestió política que els tres partits estan fent des de l’inici de la legislatura. La finalitat és que entre totes i tots es millore Bétera des de la transparència i la participació ciutadana.

Debat sobre l’estat del municipi

anuncio_pleno_extraordinario_estado_del_municipio_-_imagenD’altra banda, seguint la línia de participació ciutadana, el pròxim 18 de juny de 2018 se celebrarà una sessió plenària de caràcter extraordinari de debat sobre l’estat del municipi. Aquesta també tindrà lloc a les 19.00 hores.

En aquest sentit, les Associacions veïnals del municipi degudament registrades podran presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament preguntes, suggeriments i sol·licituds, fins al 25 de maig de l’actual. La intenció és que els grups polítics municipals puguen estudiar-les i tractar-les convenientment en el citat Ple.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment