concentracion_16m_-_cartelwebEn la vesprada d’avui dimecres, 16 de maig, Bétera se sumarà a la concentració per a reclamar el compliment del pressupost assignat al Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere als Pressupostos Generals 2018.
Des de la Regidoria municipal de la Dona i Igualtat es facilita a les dones de la població i a tot el conjunt de la ciutadania la participació en aquesta mobilització que tindrà lloc a València a les 19.00 hores. Per aquest motiu, per a qui desitge unir-se, hi haurà un autobús que eixirà des de l’Albereda a les 18.00 hores, en el tram on està el Restaurant Fusió. Les persones interessades deuran inscriure’s a les oficines de Casa Nebot (carrer Estació, 5) o mitjançant el correu igualtat@betera.es.

Cal mencionar que en el passat Ple Ordinari, celebrat el 7 de maig, l’Equip de Govern municipal (Compromís, PSPV-PSOE i Asamblea Bétera Ciudadana) va presentar una moció referida a l’esmentat pressupost. En aquest sentit, s’instava al Govern de l’Estat que en els Pressupostos Generals Estatals es destine per transferència als consistoris un increment anual de 20 milions d’euros durant els pròxims cinc exercicis, a incloure en els mencionats pressupostos per al 2018 la citada xifra per a les administracions locals, així com 100 milions d’euros destinats a les Comunitats Autònomes.

Aquesta proposta va ser aprovada per totes les forces polítiques, excepte el regidor del grup no adscrit, Pedro Gallén, que va optar per l’abstenció.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment