fira del comerç-imprimir-001Aquest dilluns vam ser coneixedors del cartell que representarà l’onzena edició de la Fira del Comerç de Bétera. Aquest podrà trobar-se també als comerços locals del municipi.
La Regidoria municipal de Comerç de Bétera-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi estan preparant aquest esdeveniment que tindrà lloc de l’1 al 3 de juny, en el recinte de l’esplanada de l’Albereda.
Com cada any, i hi haurà un bon nombre de possibilitats als estands ubicats a la carpa i diverses activitats a l’escenari instal·lat al recinte. D’aquesta manera, els assistents podran gaudir i ser partícips dels actes. Dels 40 comerços participants, un 90% són membres associats a l’ACB.
La finalitat principal d’aquesta proposta comercial és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial local. A més a més, serveix per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis del municipi, tant a veïns com a visitants.
La fira s’inaugurarà divendres 1 de juny, a les 18.00 hores, fins a les 22.30 hores.No obstant això, la inauguració oficial tindrà lloc a les 19.00 hores. Dissabte 2 de juny, obrirà les seues portes d’11 a 14 hores i de 18.00 a 22.30 hores. Així mateix, diumenge 3 de juny els visitants podran gaudir de les diverses propostes comercials d’11.00 a 14.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment