Campaña Reciclaje Santillana Esferic 2Escolars de la Comunitat Valenciana, concretament d’infantil i de primer i segon curs, estan participant en una campanya nacional per fomentar el reciclatge des de la infància.

Sota el lema “Jo faig el meu paper”, l’editorial Santillana ha posat en marxa un projecte educatiu en l’àmbit nacional per desenvolupar una consciència ambiental en el més xicotets. Així, el programa es porta a terme en col·legis de totes les comunitats autònomes i s’ha traduït a cadascuna de les llengües oficials d’Espanya. Aquesta setmana s’està fent especial incidència en aquestes accions, donat que el dijous 17 de maig es el Dia Mundial del Reciclatge.

Campaña Reciclaje Santillana Esferic 3Un total de 20.000 aules i més de 300.000 alumnes de 3 a 7 anys aprenen la regla de les tres erres ecològiques (Reciclar, Reutilitzar i Reduir) fabricant el seu propi paper reciclat amb el Llibre de Paper, un material didàctic dissenyat per l’empresa especialitzada en sostenibilitat Esferic Better Things. Amb les 3R, els menuts aprenen a tirar menys escombraries i ser un consumidor més responsable.

La campanya de Santillana ensenya la importància de separar residus que permeten el seu correcte reciclatge i reutilització.

Entre el material didàctic d’aquesta iniciativa també destaquen propostes d’activitats i concursos escolars, a més del calendari mediambiental per recordar, involucrar i posar en valor l’atenció del planeta.

Aquest projecte també tracta d’involucrar pares i professors en el respecte pel Campaña Reciclaje Santillana Esferic 4medi ambient.

La contribució al creixement dels ciutadans del futur en valors sòlids, crítics i compromesos és una màxima que Santillana i Esferic comparteixen. Esferic better things és una companyia especialitzada en desenvolupar idees que solucionen problemes quotidians de la manera més sostenible possible i que contribueixen a canviar hàbits i a millorar el planeta. Per la seua banda, Santillana treballa en el foment de l’educació, la formació i la cultura per a tota la ciutadania i, per tant, la defensa de valors democràtics, el pluralisme i la protecció del medi ambient.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment