IMG_7845El passat cap de Setmana. El CEA Bétera Triatló va passejar el nom del municipi per Espanya, pujant-lo molt alt en la competició de Triatló de Fuente Álamo (Múrcia).
Es tractava d’un triatló classificatori per al campionat nacional, amb més de 1.000 triatletes, on l’atleta local Noèlia Juan va aconseguir la tercera posició. A més, Josep Gómez va obtenir la vuitena en categoria elit.
f12c3d24-2d80-453b-b241-43f7d5385ab8Així mateix, les xiques del club van arribar a la victòria per equips en la màxima categoria.
També cal destacar la quarta plaça de Nerea Seguí, al seu grup d’edat i el subcampionat de Cristina81889f5b-c76f-45c1-8f71-675e3a1f9838 Roldan, en categoria junior.
D’aquesta manera, el CEA torna a recollir mèrits a les competicions realitzades, igual que ho està fent al llarg de tota la temporada.
Cal mencionar que el CEA Bétera és un club on el màxim rendiment l’estan aconseguint amb les xiques. L’equip té un percentatge molt alt de xiques. El 35% de socis del club són fèmines, dels 250 membres que hi ha.

D’altra banda, el club també va tindre bona representació a Oropesa del Mar per part dels seus membres que, preparant el campionat d’Espanya de llarga distància a Guadalajara, van participar al olímpic d’Oropesa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment