14182612w(EFE) El Jutjat d’Instrucció número 2 de València, que investiga suposades irregularitats en l’organització de la Fórmula 1 a València, ha citat a declarar a deu nous investigats, entre ells l’exsecretari autonòmic d’Hisenda José Miguel Escrig i l’exdirector de Circuit del Motor Julio García.

També figuren com investigats tres treballadors d’aquesta empresa pública encarregada del circuit de Xest, segons consta en una providència feta pública aquest divendres pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Les citacions es realitzen a petició de la Fiscalia Anticorrupció i s’hauran de produir els dies 5, 6 i 7 de juny entre les 10 i les 12 hores.

Aquestes citacions s’emmarquen en la peça separada número dos, en què s’investiguen els contractes signats entre Circuit del Motor S.L. -empresa pública responsable del circuit de Ricardo Tormo de Xest i que també es va ocupar de l’organització dels cinc grans premis urbans de fórmula 1 de València-amb determinats proveïdors.

Entre els nous investigats figuren Julio García, exdirector del circuit de Xest i germà de l’exdirector general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) Pedro García, processat per l’adjudicació de contractes de l’ens públic a empreses de la trama Gürtel durant la visita del papa a València el juliol de 2006.

També estan tres empleats que segueixen treballant en Circuit del Motor, un enginyer que ha treballat al circuit de Xest i en l’urbà de València, dos empresaris que van tenir vincles amb Valmor i dos advocats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment