WhatsApp Image 2018-05-17 at 13.54.55L’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià, en què participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera, se celebra avui divendres 18 de maig en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua vuitena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic.

En aquests premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total. L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició.

Aquest acte s’emmarca dins dels actes previs a la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià. Però no és l´únic esdeveniment, donat que demà dissabte tindrà lloc el lliurament del 20é Premi Sambori de Literatura en Valencià. Aquest també serà a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura. Així mateix, aquest diumenge, 20 de maig, serà el torn per a l’espectacle poètic musical “Homer: L’Odissea” per la companyia Melodomodonies. Aquest també serà a la mateixa hora i en el mateix lloc que els anteriors actes.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment