WhatsApp Image 2018-05-17 at 13.54.55L’acte de lliurament dels Premis Francesc Peris i Valls de literatura infantil en valencià, en què participen alumnes entre els 9 i els 18 anys de totes les escoles de Bétera, se celebra avui divendres 18 de maig en l’Auditori de la Casa de la Cultura a les 19.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Els Premis Francesc Peris i Valls, que arriben enguany a la seua vuitena edició, s’han consolidat com un estímul per a l’ús de la llengua entre els xiquets de Bétera. Cada any estan dedicats a algun escriptor o fet cultural emblemàtic.

En aquests premis, que reconeixen les millors composicions poètiques en cinc categories (segon cicle de primària, tercer cicle de primària, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i batxillerat), hi ha 30 guardonats en total. L’acte estarà amenitzat pel cor del Centre Artístic Musical de Bétera, com ja ve sent tradició.

Aquest acte s’emmarca dins dels actes previs a la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià. Però no és l´únic esdeveniment, donat que demà dissabte tindrà lloc el lliurament del 20é Premi Sambori de Literatura en Valencià. Aquest també serà a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura. Així mateix, aquest diumenge, 20 de maig, serà el torn per a l’espectacle poètic musical “Homer: L’Odissea” per la companyia Melodomodonies. Aquest també serà a la mateixa hora i en el mateix lloc que els anteriors actes.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment