victor caballeroA dues setmanes de saber qui seran les Falleres Majors de Bétera 2019, fallera Marietala Junta Local Fallera i les cinc comissions del municipi no cessen amb les seues activitats de cara a les pròximes festes josefines.
Fa unes setmanes, la Falla la Barraca renovava el contracte amb l’artista faller Víctor Caballero per als monuments de l’any vinent.
D’altra banda, la Falla Gran Vía del Sur treia a la seua Fallera Major Infantil, Marieta Navarro Cáceres, qui acompanyarà en el pròxim exercici a Adriana Llistó López (Fallera Major).
Fallers carraixetAixí mateix, la Falla Carraixet comunicava que ja tenia també representants. El nou president de la comissió, Valeriano Moreno López, estarà acompanyat per la Fallera Major Amparo Domínguez Calero, la Fallera Major Infantil Paloma Martínez Jareño i el President Infantil Álex Carrasco Comendador.
La Falla l’Albereda donava a conéixer per Instagram, aquest passat divendres, a les seues Falleres Majors, la xiqueta Eire Sánchez Díaz i la senyoreta Sheila Díaz Ibáñez. A més, aquest dissabte van celebrar una Flower Power per a gaudir del cap de setmana.Falla Albereda
En altre ordre de coses, els representants 2018 del Sur assistien ahir dissabte a la gala de l’1. Es tracta d’un acte organitzat per Junta Central Fallera on es recull el reconeixement de les passades falles com a millor Falla de la localitat. D’aquesta manera, la gala també reconeix als artistes guanyadors de totes les poblacions de la Comunitat Valenciana. La Junta Local de Bétera també va estar present en l’esdeveniment amb les Falleres de la població, Andrea Peinado i Luisa Motilla.
A més a més, cal recordar que les Falleres Majors de totes les comissions i del municipi van acudir el diumenge de Recollida Surla setmana passada a la processó de la Mare de Déu dels Desemparats.
I ara, el pròxim 2 de juny, les quatre candidates que s’han presentat per representar el poble en les Falles 2019 seran avaluades per un jurat qualificador el qual elegirà les dues màximes representant del proper exercici. A les 17.00 hores, l’Alcaldessa de Bétera i Presidenta Nata de la Junta Local Fallera, Cristina Alemany, telefonarà des del seu despatx de l’Ajuntament a les afortunades.
Les candidates a Fallera Major Infantil són les xiquetes Carla Gelde, Valeria Ramirez i Carla López. Quant a candidata a Fallera Major, la candidata és la senyoreta Omayra Calvo.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment