Curs de formació Cuidant de túAquest dilluns, 21 de maig, comença a Bétera el curs de formació ‘Cuidant de tú’. Aquest va dirigit a tots els ciutadans informals amb persones en situació de dependència.

Aquest curs té per finalitat facilitar uns coneixements bàsics per a millorar els cuidats sociosanitaris de les persones en situació de dependència i oferir suport emocional a les persones cuidadores. Així, s’oferiran nocions per a aprendre a cuidar de les persones que ho necessiten d’una forma pràctica, útil i senzilla.

La formació consta d’una part general i una part més específica, amb 24 hores. Es tracta d’una iniciativa portada a terme pel Departament de Salut d’Arnau Villanova– Llíria i l’Ajuntament de la localitat, a través de la Regidoria de Drets Socials.

El professional encarregat d’impartir el curs serà l’infermer del Centre de Salut del municipi, Manuel Arroyo Fajardo.

Les classes finalitzaran en juny, sent els dies que s’impartisquen els següents: 21,22,29,30 de maig i 4, 5 de juny de 2018. El lloc on es realitze el curs serà l’edifici de Casa Nebot (C/Estació, 5).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment