WhatsApp Image 2018-05-17 at 14.27.19L’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) acollirà aquest dilluns, 21 de maig, la presentació de l’escultura amb motiu de la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià. Cal recordar que aquest esdeveniment arribarà al municipi el pròxim dissabte, 26 de maig.

El creador d’aquesta escultura ha sigut el dissenyador Benja Carreres (CARRERESGRAPHIC). Aquest artista va estudiar per a delineant industrial, va començar creant pròtesis i va seguir treballant amb una empresa del metall, fins a acabar fusionant la seua creativitat i coneixements per a convertir vells utensilis en escultures.

Ara, ens presenta per a la trobada un assemblatge amb materials reciclats sota el nom ‘Parotet Gegant’ (Meganeura). La seua dimensió és de 240 x 65 x 210 cm. La inauguració serà a les 19.30 hores.

Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes que al llarg d’aquests dies s’estan realitzant amb motiu de l’esmentada trobada.

L’Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la Llengua, és l’organitzadora de les trobades. Aquesta escola és la suma de 24 Coordinadores Comarcals i entitats culturals que treballen per la normalització de la llengua a tota la comunitat. Les Coordinadores Comarcals són el resultat de les inquietuds de mestres, professorat, pedagogs i pedagogues que aposten per una escola de qualitat i en valencià amb postulats de renovació pedagògica. És en aquest context on sorgiren les primeres Trobades d’Escoles en Valencià.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment