Guia Govern ObertLa delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, va convocar el passat mes d’abril les ajudes en matèria de Transparència i Govern Obert. Unes subvencions dirigides a ajuntaments i associacions de la província de València amb la finalitat de fomentar la transparència i la participació pública, així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

El pròxim dimecres, 23 de maig, és la data límit perquè consistoris i entitats associatives puguen sol·licitar a Diputació aquesta ajuda.

Els municipis i entitats locals menors de la província de València que tinguen una població de fins a 50.000 habitants podran sol·licitar-la.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 250.000 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

Des del Servei de Transparència s’han elaborat dues guies explicatives una destinada als municipis i entitats locals i una altra destinada a les entitats associatives.

Tota la informació sobre aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València i en BOP número 77 de 23 d’abril de 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment