Guia Govern ObertLa delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València, liderada pel diputat Roberto Jaramillo, va convocar el passat mes d’abril les ajudes en matèria de Transparència i Govern Obert. Unes subvencions dirigides a ajuntaments i associacions de la província de València amb la finalitat de fomentar la transparència i la participació pública, així com donar resposta a l’alta demanda generada per aquestes institucions.

El pròxim dimecres, 23 de maig, és la data límit perquè consistoris i entitats associatives puguen sol·licitar a Diputació aquesta ajuda.

Els municipis i entitats locals menors de la província de València que tinguen una població de fins a 50.000 habitants podran sol·licitar-la.

D’altra banda, la Diputació ha convocat una subvenció de 250.000 euros que anirà a parar a entitats associatives, per a col·laborar amb la realització de projectes i actuacions en matèria de participació ciutadana i foment de la cultura de la transparència.

Des del Servei de Transparència s’han elaborat dues guies explicatives una destinada als municipis i entitats locals i una altra destinada a les entitats associatives.

Tota la informació sobre aquestes línies de subvenció, així com els impresos de sol·licitud i de justificació està disponible en la pàgina web de la Diputació de València i en BOP número 77 de 23 d’abril de 2018.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment