14191132w(EFE) L’ajuntament d’Alacant estudia la col·locació de xarxes per protegir la zona de bany a les platges contra la ‘Caravel·la portuguesa‘ i també estudia el possible ús de drons per a vigilar i detectar aquesta espècie tòxica semblant a la medusa.

Així ho ha informat la regidora alacantina de Platges, Mari Carmen d’Espanya, que ha assenyalat que aquestes iniciatives seran plantejades a Capitania Marítima, ja que la temporada alta comença el pròxim mes de juny, Quan s’espera l’afluència de milers de turistes.

La regidora ha manifestat que el passat cap de setmana van aparéixer cinc exemplars de ‘Caravel·la portuguesa’ a les platges de Sant Joan i el Postiguet, els quals van ser retirats pel Servei de salvament i socorrisme sense més incidències.

Durant la jornada d’ahir, els Ajuntaments del Campello, Alacant i Els van mantenir la prohibició del bany per aquesta espècie. Així mateix, Benidorm també prohibia el bany ahir a les seues tres zones de platja, després d’albirar un exemplar. Mentrestant, en la resta de municipis van hissar banderes de prevenció de meduses o van advertir de la possibilitat de picades.

Els experts consideren que en les pròximes dates la ‘Caravel·la portuguesa’ desapareixerà del litoral alacantí, a mesura que vaja augmentant la temperatura de l’aigua.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment