La Dipu te EurobecaLa Dipu te Eurobeca’ torna enguany amb una nova convocatòria que està oberta des del passat dijous, 17 de maig. El termini per poder sol·licitar aquesta beca finalitzarà el pròxim 6 de juny.
Es tracta d’una de les tres línies de formació oferides per la Diputació de València a través de l’àrea de Gestió i Retenció del Talent. Mitjançant aquest programa s’ofereixen 17 beques repartides en 13 destinacions en els quals joves podran realitzar pràctiques formatives en diferents empreses i institucions de països de tota Europa.
L’esmentada beca va dirigida a postgraduats de menys de 35 anys residents en la província de València. La durada del programa és de cinc mesos no prorrogables. Els becats tenen una dotació de 1.500 euros bruts al mes, a més d’una borsa de viatge de fins a 500 euros.
Els perfils que se sol·liciten són diversos, des de Comunicació, Publicitat i Màrqueting fins a Ciències Polítiques, passant per Administració, Dret, Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals.
La majoria de les places es troben a Brussel·les, capital europea i seu d’institucions com l’ambaixada espanyola, on s’ofereix una plaça de gestió i una altra de comunicació, o el Real Institut Elcano. Un altre de les destinacions més destacades són l’empresa ClimateKIC, on s’ofereixen dues places en la seua seu d’Utrecht o la companyia Facts&Files a Berlín, entre altres. Institucions acadèmiques com l’Imperial College London, la Universitat de Torino o La Universitat de Palerm.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment