astronomy-1867616_960_720Atenent els resultats de l’enquesta realitzada als ‘Amics d’Unisocietat‘ per conéixer els sues interessos, s’ha organitzat a Bétera les Primeres Jornades d’Introducció a l’Astronomia. La finalitat d’aquesta iniciativa és realitzar activitats complementàries per al curs d’Unisocietat. Aquestes activitats es porten a terme amb la col·laboració de l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA).

Cal mencionar que aquest projecte s’emmarca dins els distints cicles de conferències del Programa ja mencionant (Unisocietat), impartides per especialistes.

Els amics d’Unisocietat són totes aquelles persones interessades a rebre les informacions dels actes a realitzar.
Per formar part d’aquest grup només cal efectuar una sol·licitud mitjançant una Instància general i omplir un formulari amb les dades personals i de contacte. Aquesta acció no té cap cost ni quota.

Qui desitge participar en aquestes últimes jornades ja pot formalitzar la seua inscripció. El termini estarà obert fins al pròxim 31 de maig.
Les persones interessades poden presentar el full d’inscripció al Departament d’Educació Municipal (C/Gascón Sirera, 9), en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, o bé enviar pel correu electrònic a l’adreça spm@betera.es. Dita inscripció és gratuïta.
Les jornades donaran el seu tret d’eixida el pròxim 6 de juny, a les 19.00 hores, amb la conferència ‘El nostre lloc en l’Univers’. L’encarregat d’oferir aquesta xerrada serà Luis Rivas Senda d’AVA.
Seguidament, el 20 de juny, tindrà lloc una altra conferència. Aquesta ponència serà a les 19.30 hores, a càrrec també de Luis Rivas Sendra, sota el nom ‘Qüestions bàsiques sobre Astronomia’. Ambdues conferències es desenvoluparan al Saló de Plens del Castell del municipi.
Posteriorment, a les 21.00 hores, hi haurà un sopar sota les estreles en el lloc on es realitze l’observació astronòmica (dins el nucli urbà). Aquesta observació es realitzarà a les 22.00 hores. Per al sopar s’habilitarà el lloc amb taules i cadires. El menjar i la beguda seran per compte dels assistents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment