Levante(EFE) El Llevant ha confirmat aquest dimecres que són 9.261 els abonats que han assistit als dinou partits de La liga al Ciutat de València i que renovaran el seu abonament de manera gratuïta, tal com es va comprometre el club valencià.

El Llevant va llançar una agressiva campanya d’abonaments l’estiu passat a l’assegurar que regalaria la passada de la temporada 2018-19 a tots aquells socis que acudissin a tots els partits de la temporada 2017-18 i si l’equip aconseguia la permanència a Primera divisió.

9.261 socis són els que no han perdut cap partit de l’exercici que recentment ha acabat i obtindran gratis el seu abonament.
Molts d’aquests abonats tindran gratis l’abonament per segon any consecutiu, ja que el Llevant ja va regalar el passi d’aquesta temporada a Primera a aquells socis que van acudir a un mínim de 18 partits de l’equip a Segona divisió en la temporada 2016-17.

A més, un setanta per cent dels gairebé 22.000 abonats que tenia el Llevant el passat curs ha anat a 15 partits o més de la temporada a l’estadi Ciutat de València, tal com van confirmar les mateixes fonts.

L’estadi del Llevant ha registrat una assistència mitjana de 18.700 aficionats, molt superior a la de la temporada passada a Segona divisió, que va ser de 12.300 espectadors, i també millor que la de l’última a Primera, en la campanya 2015-16, la assistència mitjana va ser de 14.500.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment