Levante(EFE) El Llevant ha confirmat aquest dimecres que són 9.261 els abonats que han assistit als dinou partits de La liga al Ciutat de València i que renovaran el seu abonament de manera gratuïta, tal com es va comprometre el club valencià.

El Llevant va llançar una agressiva campanya d’abonaments l’estiu passat a l’assegurar que regalaria la passada de la temporada 2018-19 a tots aquells socis que acudissin a tots els partits de la temporada 2017-18 i si l’equip aconseguia la permanència a Primera divisió.

9.261 socis són els que no han perdut cap partit de l’exercici que recentment ha acabat i obtindran gratis el seu abonament.
Molts d’aquests abonats tindran gratis l’abonament per segon any consecutiu, ja que el Llevant ja va regalar el passi d’aquesta temporada a Primera a aquells socis que van acudir a un mínim de 18 partits de l’equip a Segona divisió en la temporada 2016-17.

A més, un setanta per cent dels gairebé 22.000 abonats que tenia el Llevant el passat curs ha anat a 15 partits o més de la temporada a l’estadi Ciutat de València, tal com van confirmar les mateixes fonts.

L’estadi del Llevant ha registrat una assistència mitjana de 18.700 aficionats, molt superior a la de la temporada passada a Segona divisió, que va ser de 12.300 espectadors, i també millor que la de l’última a Primera, en la campanya 2015-16, la assistència mitjana va ser de 14.500.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment